D.O. PENEDÉS

Repartida en terrenys del sud de la província de Barcelona i el nord de Tarragona, entre les serralades Litoral i Prelitoral. Els raïms reconeguts per la d.o. negres són; Garnacha, Merlot, Cariñena, Ull de Lebre, Pinot Noir, Monastrell, Cabernet Sauvignon i Syrah.

Augustus. Cabernet Sauvignon    2.015

16,50 €

Gran caus. Merlot.    2.015

22,50 €


D.O. SOMONTANO

En el seu moment va ser la gran revelació del país , en el present és una D.O. consagrada i signatura de qualitat. Aquesta situada en el centre d'Osca, amb una altitud de 350 i 650 metres sobre el mar.

Viñas del Vero cabernet Sauvignon .    2.014

15,80 €


D.O. EMPORDÀ

L'Empordà té zones geogràfiques dispars, forests, plans. Els sòls són de dos tipus, granítics i pizarrosos similars als del Priorat. Tot això juga a favor als vins de finca/pagaments, amb personalitats pròpies. El consell regulador obert a noves temps a introduït nous raïms, i nous pobles, creant un ventall de possibilitats dintre d'aquesta D.O.

Cresta rosa Premium.

14,90 €


D.O. TERRA ALTA

Comarca d'interior, situada a l'oest de Tarragona, és un ampli altiplà situada a uns 400 metres sobre el mar.

Bàrbara Forés. Garnatxa, Syrah u Samsó.  2.015

16,80 €


D.O. COSTERS del SEGRE

Situada en la província de Lleida i integrada per sis subzones; Artesa de Segre, els Garrigues, Pallars Jussà, Raïmat, Segrià, Valls del Riucorb. Això fa que el perfil característic dels vins siguin la seva diferències entre ells.

Cristiari Cabernet – Merlot.    2.014

16,80 €


XILE


EMILIA ROMAGNA (ITALIA)

  • Lambrusco rose dell’emilia.   ›   10,50 €